Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dobrodružství řádu

Dobrodružství řádu

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Milujme se a množme se.

Cesta rychle v dáli mizí,
sta kilometrů každou vteřinou,
krajinou blízkou a přesto tak cizí,
květy se k úlům neřinou
hnány jen větrem pylu peřinou.

Každý chce být sám či ve dvojicích,
snad i v zástupu stejného rodu.
Básníku samoty, touhy milujících,
básníku genetických kódů,
básníku nového zrodu,

básníku rostlin a pilných včel
mezi všemi sám a sám se všemi,
nezbývá než abys dále šel
cestou dobrodružství řádu na Zemi.
Publikoval(a): podnebný, 3.5.2016
Přečteno (56x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mirastus, gogol, děda včela, slunečnice69, Kytka62, Desiré

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti