Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

lkj123 Básně » o Lásce

Anotace: Když už je ten máj :D

Dřív než se vypaříš jako pára
chci ti říct:
Jsi člověk co mi úsměv dává
Jsi moje droga, můj svět
Jsi všechno co mi můžou závidět!
Vždy o tebe budu stát
Tvým vtipům se budu smát
Když budu s tebou
Vše nechám stranou
A doufám, že mě budeš mít rád stále
Když už mi to dalo tolik práce
Být s tebou je, ale sen
,který se mi zdá
A nikdy se ho nechci vzdát!!
Publikoval(a): lkj123, 1.5.2016
Přečteno (272x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: agnes321

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti