na dobrou noc :)
na dobrou noc :)
Anotace: láska je krásná věc :)
Tak těžko mi bez tebe je
a dlouhý zdá se čas,
kéž bych byl ted u tebe
a líbal tvou tvář.
Líbal tvou tvář
a líbal tě celou,
jen si vzpomeň až půjdeš spát
vzpomeň, že je tu někdo kdo tě má rád.
Nejsi jenom andílek
co na mě volá stůj
já se zastavím a řeknu:
Ty jsi moje beruška
a já jenom tvůj.
Publikoval(a):
Simcik, 5.11.2010