Včelařská
Včelařská
Anotace: Pocta českým včelařům
Není snadné pro včelu,
dnes, kdy jaro vrcholí
dostát svému údělu,
opylovat okolí.
A je celkem nasnadě,
že bez mojí pomoci
všechny květy v zahradě
nedokáže přemoci.
A tak rychle pospíchám
do včelího týmu!
(Místo medu uženu si
z toho pylu rýmu... )
Publikoval(a):
Henriette, 1.5.2016