Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milovala jsi

Milovala jsi

Milovala jsi

Milovala jsi.Ten cit
tě celou pohltil.
Ta vášeň a touha být
jenom s ním.

Jaké to bylo krásné
ležet v jeho náruči.
Nechat se laskat a co
vášnivých polibků jste
si dali.Vaše těla
propletená a unavená
po milování.

Milovala jsi a dala
mu své srdce.Věřila
jeho lásce.Touhou po
milování si se celá
chvěla.

Vzal si Tvé srdce i
tělo.Duši Ti poranil
když se tě nabažil.
Lásku nechal odejít
cit v tvých slzách
nechal utopit.

Milovala jsi.Poznala
lásku a její štěstí.
Milovala jsi a poznala
lásku ,co dokáže srdce
zabít.
Publikoval(a): slunečnice69, 1.5.2016
Přečteno (187x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, podnebný, Wčelka, Mirastus, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti