Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

smutní láska

smutní láska

Ve Ve Básně » Smutné

Anotace: to je tak když se zamilujete a ten druhy vas nechce..................

Svou číši s vínem nakláním,
ať žalu se ubráním...

Když se zlou se potáži,
lásku svou, už ti nedokáži...

Chtěla by více než-li mám,
a já už nic víc nedám...

Svou lásku k tobě si ubráním,
jestli ne ať v prach se obráťím...

Už nemám síli vzdorovat,
mou mladou krev nenechají kolovat...

Zabijí mne, já to vím,
a pak se v prach obrátím.

Budu bojovat do posledního dechu,
až do posledního výdechu,
pak to nejspíš vzdám,

Já o tvou lásku ještě chci bojovat dál.

Někdo mne odsoudil bez trestu,
dál už tu tíhu nesnesu...

Nech si svou píchu, nech si jí,
však má duše je již křechká jak lístky lilií.
Už umírám lásko, odcházím

ruku svou ti nabízím.
Pojď semnou daleko do říše snů,
kde budem spolu do konce dnů...
Publikoval(a): Ve Ve, 1.5.2016
Přečteno (163x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti