Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vistárie

Vistárie

Pne a pne se stéblo trávy,
touží blíže slunci být.
Jako hlava révy vinné,
plody nésti chtěla by.

Však květy krásné pouze má,
a lidem se čím dál více zamlouvá.
Mocné trsy květů nese,
vistárie jmenuje se.
Publikoval(a): Miborrow, 29.4.2016
Přečteno (121x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: richie., Michelle.Morrigan, gogol, vanovaso, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti