Cestou necestou
Cestou necestou
Astrálním plavidlem,
membránou vnitřního hlasu.
Cestuji vesmírem,
i když neznám trasu.
Chybí mi kopilot.
Zrakem blouzním
po mapě hvězd.
Ty však snaží se mě
obelhat, z cesty svést.
Takže jsem zatracený, předurčený
bloudit v myšlenkách.
Můj imaginární přítel strach,
plus má dívka paranoia
už šeptali mi tolikrát…
„Drž se nás a spočítáš...
atomy na prstech“.
Publikoval(a):
Makaveli, 28.4.2016