Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tady je to žečeno naprosto jasně...ztotožňuji se s básníkovou myšlenkou.
28.4.2016 17:21 | gogol
Někdy to odpouštění není vůbec jednoduché. Líbí.
28.4.2016 14:12 | Desiré
Bez odpouštění by bylo vědomí plné zášti a nebylo by místo na hezké pocity:-), jsem pro.:-)
28.4.2016 13:04 | Kytka62