Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska odešla

Láska odešla

Láska odešla

Úzko mi je na duši
celá se třesu zimou.
Slzy mi vstoupí do
očí když si na tebe
lásko vzpomenu.

Vidím tvoji tvář
a ústa.Cítím tvoje
teplé ruce,co mě
objímaly.Toužím po
tvém polibku a něžných
slůvkách.Lásko stýská
se mi.

Co bylo už se nevrátí
a mě je úzko na duši.
Zbyli jenom vzpomínky
a ty mou bolest neutiší.

Vidím tvoji tvář a
cítím tvoje něžné
ruce.V noci pláču
po tají po lásce,
co odešla mi.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.4.2016
Přečteno (187x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vanovaso, Wave.Anne, děda včela, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti