Smutek ve tváři
Smutek ve tváři
Smutek ve tváři
Smutek ve tváři mám
už nemám chuť s tebou
živote bojovat.
O štěstí,o lásku.
Jsem k smrti unavená.
Smutek ve tváři mám.
Když usínám polštář
slzami smáčený mám.
Život se semnou nemazlí.
Klacky mi hází pod nohy.
O štěstí,o lásce mi
nechá jen zdát.
Už nemůžu bojovat jsem
unavená.
Smutek ve tváři mám.
Živote usměj se na
mě.Dej mi sílu ať
můžu žít dál.
Publikoval(a):
slunečnice69, 24.4.2016