Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Počítání času

Počítání času

saifo87 Básně » o Lásce

Anotace: Tentokrát nárazové nápady, na další smutný den

Už mi zase tečou slzy po tváři,
další poznámka smutného dne v diáři.
Stírám je svojí dlaní,
Myslím na to že uz nejsi mou paní.

Nachvilku jsem usnul a měl jsem o tobě sen,
bohužel byl kratičkej jen.
Ležela jsi nahá na louce na dece,
a nebyla jsi tam sama byly jsme tam spolu přece.

Na sobě jsi měla lístky ruží do kterých jsem jemně foukal,
jak se převalují, hladí tě a kopůrují tvoje křivky koukal.
Husí kůže se ti na těle objevila,
a mě ta krása znovu probudila.

Už je to více jak půl roku,
a pořád se mi z toho tvoří slzy v oku.
I přesto že už ti nejsem osoba blízká,
tak se mi po tobě pořád stýská.

Už zase píšu ti básně,
o tom jak meli jsme se krásně.
Všechno je pryč nenávratně,
všechno je tak, tak strašně špatně.

Už bych se stim měl smířit,
kvůli tobě radostí hýřit.
Máte se přece teďkon skvěle,
tak omlouvám se že teďkon trošku nesměle.

Chtěl bych ti princezničko,
dat poslední polibek na líčko.
Mějte se krásně a pohádkově,
hodně zdraví a štěstí v podkově.
Publikoval(a): saifo87, 4.11.2010
Přečteno (541x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti