Ve stém patře
Ve stém patře
Anotace: Zpráva z tisku: V Dubaji se staví nejvyšší budova na světě o 102 podlažích
Budoucí manželko, milý bratře,
budují nad Zemí veliký most,
budeme bydlet ve stém patře,
bude to ještě nízko dost.
Sluníčko do zlata jej natře,
přijde si k nám sednout jako host,
až budeme bydlet ve stém patře,
pro všechny bude místa dost.
Publikoval(a):
podnebný, 23.4.2016