Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To vše je pravda, ale také je pravdou, že se tím zničil i vztah k samotné přírodě, půdě jako naší živitelce, chybí zdravé přírodní potraviny a pod. Stále více žijeme konsumní společností a vše tím souvisejícím stylem života.
Líbí se mi, ST.
22.4.2016 13:08 | děda včela