Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Souhlasím s Mirastusem.
22.4.2016 22:11 | donne
Ano, poezie by se měla vyjadřovat i k těmto tématům, taky jsem před časem zkusil něco podobného, a je sympatické, že tak činí i ti mladší, jednou to bude jejich svět, M.
21.4.2016 17:31 | Mirastus