Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Óda na špínu

Óda na špínu

podnebný Básně » ?nezařazené?

Anotace: Fuj! Voda, mýdlo, umývadlo jsou dosud pro někoho cizí pojmy a čistota zbytečný luxus

Už nebudou více umazaní,
už nebudou více zaprášení,
už nebudou více špinaví,
už nebudou více zarostlí.

Už nebudou pachem nepříjemní,
už nebudou potem odpudiví,
už nebudou rozcuchaní,
už nebudou umaštění.

Za kryty ochran vymydlení,
za kryty ochran učesaní,
za kryty ochran navonění,
za kryty ochran upravení.

Čistým,vkusným bez námahy
hned se zlepší mnohé vztahy.
Publikoval(a): podnebný, 20.4.2016
Přečteno (34x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, gogol, děda včela, Petrarca, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti