Skutečnost milování
Skutečnost milování
Anotace: Příspěvek k chystaným zákazům vstupu do lesa v době honiteb
Je to nutné rozhodnutí
střílet nebo nestřílet,
je to nutné jako chleba,
jako ptačí lety třeba.
Minulostí je nám dáno
říci jenom jasné ano,
život milých braň,
plať však řádně daň.
Přesný zásah na komoru,
poznat všechno na obzoru,
všechno kolem dobře znát,
všechny kolem míti rád.
Publikoval(a):
podnebný, 18.4.2016