Svatební výročí
Svatební výročí
prší nám štěstí lásko
lásko největší
kde najdu tě
než se mé srdce vyléčí
stále tě cítím v konečcích prstů
a v srdci díra
zůstává
v den náš svatební
cítím tvé dotyky
i když tu nejsi
slyším tvůj hlas
i za hranicí reality
tvé objetí je silné
jako mé dojetí
vracíš se do snů
v noci svatební
polibky lehké jako pírka
v mém srdci zůstaly
a láska stále neumírá
zem štěstím zvlhla
i přesto že těla zemřela
Publikoval(a):
vanovaso, 17.4.2016