U konce s dechem
U konce s dechem
Anotace: Okolnosti nedovolující člověku žít naplno
Mezi kyticemi večerních hvězd
a mezi náručím slunce ráno
tajemná síla noci rozprostřena jest
s refrénem věčně nedomilováno.
Vy krásné noci astmatické,
hvězdám nestačí jejich dech,
nestačí pulsu srdce tělo lidské,
nadějím, touhám, přáním všech.
Publikoval(a):
podnebný, 17.4.2016