Ten chlap
Ten chlap
Anotace: Když na něj myslím, tohle mě napadá
Sednout si
Zlehka na jeho klín
Líbat ho
S radostí podlitin
Tisknout se
K němu a čerpat z jeho síly
Ztrácet se
A být vždycky první v cíli
Poslouchat
Když je sotva ještě zticha
Cítit ho
Jak mě noc za nocí dýchá
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 16.4.2016