Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Andělé svatí

Andělé svatí

Andělé svatí

Andělé svatí proč žít
mám.Chtěla bych tam
nahoru k vám.Můj život
je smutný bez lásky,
bez něhy, bez štěstí.
Mé oči jsou zalité slzami.
Srdce bolí duše je churavá.
Proč žít mám chtěla bych
nahoru tam k vám.

Andělé nádherní když
spím tak ke mě chodíte.
Do snu mi pohádku o
princi vetkáte.Zpíváte
píseň o štěstí a mě
srdce tolik bolí.

Andělé svatí proč žít
mám,když tolik bolesti
v srdci mám.Duše je
hluboce zraněná.Poznala
mnoho zklamání a zrady.
Poznala lásku ,co tolik
bolí.Duše má je nešťastná
a unavená.Andělé svatí
vezměte mě nahoru do
nebe ať moje duše
klid nalezne.
Publikoval(a): slunečnice69, 16.4.2016
Přečteno (146x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Wave.Anne, podnebný, Wčelka, Desiré

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti