Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spát

Spát

Malfelica Básně » Deprese

Anotace: Už jsem tak unavená...

Zavřít oči a spát,
už se nikdy nevzbudit.
Život mě neměl moc rád,
štěstí se rozhodlo mě opustit.

Zavřít oči a spát,
už se nikdy nevzbudit.
Rozhodla jsem se to vzdát,
své trápení ukončit.

Zavřít oči a spát,
už se nikdy nevzbudit.
Odejít do věčných zahrad,
snad tam najdu klid.
Publikoval(a): Malfelica, 15.4.2016
Přečteno (390x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Mirastus, děda včela, Bezhlavý rytíř, Marcone, Desiré, gogol, Petrarca, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti