Co je to láska?
Co je to láska?
Co je to láska?
Slovo
Množství významů
Přesto tolikrát bez významu
Prázdné
Klišé
Mít rád není totéž co milovat
Není to poblouznění
Pobláznění
Šílenství smyslů
Hledání smyslu
Popírání zjevného
Nedostatku rozumu
Nejde to uchopit
Ten motýl z břicha
Už uletěl
A v noci se dá spát
Vzdechy do polštáře
Bolavá ruka
Nejde to uchopit
Jen cítit
Publikoval(a):
Šklíba, 14.4.2016