Osud nesplněných přání
Osud nesplněných přání
Anotace: Melancholie současného života
Jsou marné touhy, sny a přání,
okouzlují krásou svou,
pro hanbu či hrdost se kajícně sklání,
rozplývají se, tiše mřou.
Navracejí se v smutku znovu,
jak ohňostroj prýští oblohou,
radostně zvoní zvonkem z kovu
a opájejí, klamou, lžou.
Publikoval(a):
podnebný, 14.4.2016