Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Takto by to malo fungovať všade...

Takto by to malo fungovať všade...

dodky Básně » ?nezařazené?

Anotace: Posledný šluk

Prišiel KAT
čo mal sa o mňa starať.
Teraz už idem vpred,
no nesmiem zakopávať.

Čaká na mňa lano,
čo viazané je uzlom,
pristane mi na krk samo,
zakrúti mi krkom.

Poputujem niekam inam,
tam kde každý pôjde,
nechcem byť viacej taká sviňa,
toto bol môj problém.

Kráčam námestím plných ľudí,
ozýva sa smiech, plač aj krik,
niekto na mňa pľuje, či očami blúdi,
kto som bol, už nedozvie sa nik.

Moje posledné želanie znelo,
posledný šluk z cigarety,
každý ponúkal sa smelo,
a doplňoval sprosté vety.

Zdochni krysa, potkan, had.
Už nevrátiš sa nikdy!
Taký veľký šiel z nich chlad
a ešte viacej krivdy.
Publikoval(a): dodky, 14.4.2016
Přečteno (35x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, Wčelka, Petrarca, podnebný

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 8 stránek.
roboti