Zbloudilá
Zbloudilá
Zbloudilá
Být šťastná a smát se.
Usínat a úsměvem na tváři.
Vstávat s nadšením do nového
dne.To bych si přála.
Zatím pocit štěstí postrádám.
Usínám se slzami na řasách.
Probouzím se se strachem
z nového dne.
Bez lásky,bez štěstí jak
květina bez vody uvadám.
Někde v koutku duše doufám
v malou naději,že štěstí
ke mě také přiletí.
Snad naproti mu jít mám.
Cestu ,ale neznám.
A tak bloudím životem
sem a tam.
Publikoval(a):
slunečnice69, 14.4.2016