Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večerní sklenka

Večerní sklenka

saifo87 Básně » o Lásce

Anotace: Další smutnej večer u sklenky vína plnej stesku a vzpomínek.

Je večer a já si pouštím tu naší písničku,
ujídám sýr, přemýšlím a v ruce držím skleničku.
Slza mi teče po tváři jak se mi stýská,
řetízek od tebe se mi od svíčky blíská.

Copak asi teďkon v noci děláš,
jak ležíš,jak usínáš, jestlipak se usmíváš.
Vzpomínám naty naše společný krásný časy,
na ty tvoje rty, oči a na ty tvoje vlasy.

Chtěl bych tě mít zpátky v naruči,
i po takové době srdci neporučí.
Hladit tě po tvých nádherných křivkách těla,
dívat se na to jak by jsi sladký úsměv na tváři měla.

V hloubi duše doufám že aspoň chvíli jsi mě milovala,
škoda že jsis mě tak trošku jinak malovala.
Je pozdě večer a ja nemůžu spát,
protože už nemůžem se společně smát.

Jsem unaven a padají mi víčka,
ale já myslím spíš na ta tvá líčka.
Myslín na ty tvoje přenádherné rty,
a říkám si jestli na mě někdy myslíš i ty.

Připadám si v tomhle světě bez tebe úplně ztracen,
kéž by ten čas byl zase opět vracen.
Nachvíli usnu pak otevřu oči a kouknu vedle sebe,
vidím tu božskou nádheru vidím tam tebe.

Avšak najednou zmizíš byl to jen sen,
a začína další bez tebe smutnej den
Publikoval(a): saifo87, 1.11.2010
Přečteno (398x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti