Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bude to, co bude.

Bude to, co bude.

Huge_Egg_Man Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Kdo ví, co přinese budoucnost?

Bude to, co bude!
Slzy, radost, rozkoš, strasti
Až políbím Tvé rty rudé
Budu jako tygr v pasti.

Silný, přesto bezbranný
Hrdosti i šatů prost
Jako žebrák u brány
Budu prosit o milost.

Smiluj se má paní krásná
Zahal mne do svého náručí
Láska tvá je síla spásná
Rád učiním co poručíš.
Publikoval(a): Huge_Egg_Man, 13.4.2016
Přečteno (537x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Mirastus, slunečnice69, donne, Pavíočko, děda včela, gogol, Kněžka, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 16:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti