Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na rozloučenou

Na rozloučenou

Kdo položí Tě do trávy, kdo bude Tě mít rád?
S kým se zase budeš, tak nádherně smát?

Kdo s Tebou půjde, raní i večerní rosou?
V náruči své ponese Tě, nenechá jíti bosou.

Kdo otře Ti slzy Tvé, až budeš vzlykat?
S kým se zase budeš, rukama dotýkat?

Kdo pomůže Ti rád, bude ve zlém s Tebou?
Zahřeje nožky Tvé co tak často zebou.

Ať najdeš toho pravého, budeš s ním ráda.
Pohladí Tě po duši, pohladí Tvá záda.

Máte pěkný život, jste spolu rádi.
Je zde jen pro Tebe, nikdy Tě nezradí.

Ref: Nosím Tě v duši snad nebyla jsi sen, chtěl bych se v Tobě vyznat malinko jen.
Publikoval(a): Apu, 13.4.2016
Přečteno (213x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, gogol, Monty16, podnebný, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti