Zázrak
Zázrak
Viděla jsem motýla,
co s jedním křídlem lítal,
i strom co kvetl ve dvou barvách,
nepřestávali se snažit, dělat zázrak..
Viděla jsem duši,
co dávno zapomněla snít,
i malé dítě co nepoznalo smích,
nepotkali životní cestu nadějí..
Viděla jsem sebe,
Anděle v lidském těle,
i tebe, co taky máváš křídly,
bez pochybnosti, že jsme jiný..
Publikoval(a):
Wčelka, 12.4.2016