Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Planeta Země

Planeta Země

Hugozhor Básně » Smutné

Anotace: Planeta Země

Ničíte své dědictví po svých předcích
Odvráceny od pravdy ve svých krutých skutcích
A stále jen zbrojit (zbrojit) zbrojit ze všech sil
Zabíjet a ničit (ničit) to je váš cíl

Nežijete s přírodou v pevném přátelství
Ale ničíte ji jen pro své bohatství
Louky stromy řeky (řeky) mění se v pouště
Jaderná zbraň čeká (čeká) na zmáčknutí spouště

Planeta – plná žebráků
Planeta – bez zvířat ptáků
Planeta – plná je zbraní
Planeta – jen trosly zbydou z ní

Jaká byla voda v dobách vašich dědů
Dnes je zamořená tunami odpadů
Lidé jsou jak hadi (hadi) plivou svůj jed
Nedají si říci (říci) otráví svůj svět

Planeta – plná žebráků
Planeta – bez zvířat ptáků
Planeta – plná je zbraní
Planeta – jen trosly zbydou z ní

Otevřete oči tohle ráj není
Vaše životy hnijí v jaderném záření
Mír pravda a život (život) musí se vrátit
Zloděje a vrahy (vrahy) o hlavy zkrátit

Planeta – plná žebráků
Planeta – bez zvířat ptáků
Planeta – plná je zbraní
Planeta – jen trosky zbydou z ní
Publikoval(a): Hugozhor, 1.11.2010
Přečteno (969x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti