Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slzy na krajíčku

Slzy na krajíčku

Slzy na krajíčku

Slzy na krajíčku mám
když na Tebe lásko
vzpomínám.Byla jsi
nádherná náhle ses
změnila.

Teplý žár lásky,co
nás hřál v kus ledu
se proměnil a tvé
srdce v kámen změnil.

Slzy na krajíčku mám
stále tě lásko ráda
mám.Tvůj žár už dávno
zhas a mé srdce zůstalo
prázdné,duše zklamaná.

Tys lásko ochladla a
v dálce jsi zůstala.
Slzy na krajíčku mám
a stále vzpomínám.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.4.2016
Přečteno (207x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Desiré, Wave.Anne, děda včela, gogol, Petrarca, Mirastus, Pavíočko, Wčelka, podnebný

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti