Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Potulný kejklíř

Potulný kejklíř

Danger Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: asi průvan v hlavě

zas to bolí
ten nátlak do hlavy
nemám přemýšlet
mám zůstat v řadě ...

být solí v regálu

necítím se ovcí
ani vlkem
tak kdo jsem
když hlavu mám u zdi

na hraně o hranu
se opírám v malém prostoru
jsem vězeň
nebo jste to vy...

prahnu po vrtulce ve vyustěné zatáčce

velcí pánové
tahají špagátem a esa z rukávu
po vyšlapaném chodníčku
v tunelu okrádají poddaný

stačí nám málo
ve válce na ruby
střílíe do všeho
hlavně do slabých

halo...halo...ti se nebrání

tak na zdraví a štěstí
bude ho třeba...
je tady přece věda
pokrok hnijící dovnitř

země se točí
slunce hřeje
dotýkám se nebe
ve světě kde se cítím nahý

i v režimu offline
Publikoval(a): Danger, 10.4.2016
Přečteno (329x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, podnebný, gogol, Mirastus, Wčelka, Pavíočko, Martin Havlíček, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 18:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti