Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co řekneš, Anno?

Co řekneš, Anno?

podnebný Básně » Srandovní

Anotace: Trochu legrace i napětí ve vážné chvíli před žádostí chlapce bez sebedůvěry o ruku Aničky

Řekni mi Anno,
řekni své ano
anebo radši řekni ne.

Co řekneš Anno
to bude pro mě
milé a milostné, líbezné.

Budu si myslet
má ráda lásku
a proto radši říká ne.

Řekni mi Anno,
řekni mi ano
anebo radši řekni ne.
Publikoval(a): podnebný, 9.4.2016
Přečteno (156x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Petrarca, Mirastus, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti