Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křídla

Křídla

Petrarca Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak...

Roztáhni křídla andělů snících
jeden či dva ve mě spí
zatáhni závoj zažehni svíci
ať to bůh nahoře ví

Pohlaď mne ve vlasech ať cítím tebe
můžeš mi o lásce lhát
přilét jsem odněkud z třetího nebe
co tě znám nemůžu spát

Den po dni stahuje časová smyčka
křídla co nemohou výš
chtěl bych tě milovat chtěl bych tě hýčkat
nejsi-li blízko tím spíš

Mám trochu pocit že se mi ztrácíš
jak slunce za obzorem
štěstí je na dohled ke mně se vracíš
prostě ho do rukou vem

Držím tě v dlaních slzy tvý stírám
láska má není jen hrou
rukou tě hladím a srdcem tě vnímám
nadobro skoncujem s tmou
Publikoval(a): Petrarca, 8.4.2016
Přečteno (361x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Dasahor, GabrielleT., Lipová, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, děda včela, donne, Mirastus, gogol
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (2x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti