Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje

Naděje

lkj123 Básně » o Životě

Anotace: Tato báseň je dobrá volba, když jsi na dně.

Někdy tě něco srazí k zemi,
ale nutno je pak vstát
očima vzhlídnout k nebi
a nejen mlčky stát!

Čekat na to až bude líp?
O tom si nechej jenom zdát,
nemůžeš si všechno takhle brát!
S úsměvem vlítni do světa
ať s tebou každý počítá
a ukaž, že si naděje
ukaž, že nic se s tebou neděje
Jak vyrovnaná osoba jsi
a každý jiný nasere si!!
Publikoval(a): lkj123, 7.4.2016
Přečteno (146x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti