Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zloděj růží

Zloděj růží

Po celém světě
krade růže,
pro svoji milou
vodopád růží,
šumivý pěnivý jez.

Kdo jej obviní,
kdo jej odsoudit může,
vždyť ke kráse hebké kůže
patří ta nejkrásnější růže,

vodopád růží, záplava,
šumivý pěnivý jez.
Kdo jej obviní,
kdo jej odsoudit může?
Desetkrát odpověz.
Publikoval(a): podnebný, 7.4.2016
Přečteno (161x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Pavíočko, Mirastus, Kytka62, Petrarca, gogol, Lipová, Desiré

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti