Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tanec smrti

Tanec smrti

Proč jsem ti nikdy říct nestihla
jak se mi tají dech kdykoli tě vidím
srdce tluče do rytmu ta dvě slova
že život smysl má jen s tebou cítím.

Tanec smrti s puškou a granátem
odnesl smysl, sfoukl slova z úst
já tě prosila, nechoď do boje
no v boji, co se nás netýkal,
vzala mi tě smrt.
Publikoval(a): Kiwi-Alone, 6.4.2016
Přečteno (101x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, podnebný, Mirastus, děda včela, Lipová, Kytka62, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti