Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za rozbřesku

Za rozbřesku

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Ranní setkání s přírodou

Než ulehnou hvězdy do rozednění
a přestanou žáby skřehotat,
siluety se světlem v stromy změní,
louka otevře drobné květy lat.

Pěšinou zvěří vyšlapanou
půjdu všem dobré jitro dát,
zastavím kroky nad tou podívanou
a údivem se budu usmívat.
Publikoval(a): podnebný, 6.4.2016
Přečteno (272x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, Sedmnáctka, Mirastus, děda včela, Wave.Anne, Pavíočko, Desiré, Lipová, gogol, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti