Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Včelí pomsta

Včelí pomsta

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: To je bolest.

Čůral Frantík na travičku,
přehlédl tam však včeličku,
z květu právě nektar pila,
velice se rozzlobila.

Zabzučela, plná zlostí,
kdo ji slanou vodou hostí,
z toho med se neudělá,
ztrestá lotra, vždyť je smělá.

Neváhala, vyrazila,
přesně svůj cíl zaměřila,
s Frantou šlo to rychle s kopce,
pozdě skryl úd do poklopce.

Doma potom děsně kvílí,
bolestnou prožívá chvíli,
ženuška mu obklad dává,
tahle míra prý je pravá.
Publikoval(a): Psavec, 4.4.2016
Přečteno (324x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, RózaPek, Petrarca, gogol, slunečnice69, Lipová, podnebný, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 07:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti