Malé kotě
Malé kotě
Malé kotě
Malé kotě spalo v botě
když se vyspalo na plné
misce mléka si pochutnalo.
Pak si chtělo hrát tak
vyběhlo ven.Vrabce spatřilo
hned se na něho hnalo.
Vrabec udělal frnk a kotě
jen hloupě koukalo.
Malé kotě sedí v trávě
kožíšek si čistí ,aby
bylo hezčí.Kočka na něj
kouká do rytmu mu mňouká.
To je,ale krásné kotě
teď sedí na plotě.
Sluníčko ho šimrá kotě
na myš mlsně kouká.
Myška se ho nebojí
vždyť je to kotě moc malý.
Publikoval(a):
slunečnice69, 2.4.2016