Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na jezeře

Na jezeře

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Cizí je lákavé.

Tvrdí kačka v rákosí,
nevěra se nenosí,
musím hlídat kačera,
je to velký mizera.

Kačer je teď hlídaný,
stále družkou stíhaný,
náhle volnost dostává,
což se často nestává.

Jak ho kačka hlídala,
na změnu chuť dostala,
neb ten mladý kačírek,
ozdobou je jezírek.

Plují spolu ke břehu,
starý je hned ve střehu,
nechce ovšem bojovat,
s jinými chce špásovat.
Publikoval(a): Psavec, 2.4.2016
Přečteno (269x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Wčelka, gogol, donne, děda včela, Lipová, Petrarca, slunečnice69, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 15:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti