Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Venku dát si sklenku... To se mi taky líbí, už ani nevím, kolik mně bylo, když jsem si dal tu první, opatrně... M.
2.4.2016 13:01 | Mirastus
Email:
Heslo: