Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**I sněženky se smějí

**I sněženky se smějí

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: jaru zazpívají...

~~~~~~~~~~~
něco je ve vzduchu
...co asi...
to jsem přece já,
jaro se ohlásí
v hlíně se začíná
i semínko vrtět
jen trošku vykoukne
na ten širý svět
a najednou zjistí
že samo není
kdyby to šlo
tak dá se la,la,la
do zpívání

je ale zticha
a nezpívá písničku
hned by ho někdo
držel v zobáčku
té jarní zeleně
by si dal rád
i ptáček zpěváček
má totiž hlad
no tak to zjara
vždycky chodí
proto jaro každý
moc rád vidí

co vám budu povídat
sněženky se ve sněhu
taky umí usmívat

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 1.4.2016
Přečteno (228x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, Mirastus, Petrarca

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti