Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ČLOVĚK JE BYTOST KOUZELNÁ

ČLOVĚK JE BYTOST KOUZELNÁ

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: A tak jsme všichni v nitru Bohy

ČLOVĚK JE BYTOST KOUZELNÁ



Člověk je bytost kouzelná
co v sobě spojené živly má

A tak jsme všichni v nitru Bohy
nést čtyři žezla máme vlohy

Vzduch s vodou v jedno splyne
a pak zas kapky k zemi vrhne

kde stanou se životodárnou vláhou
pro život který vzklíčí a vyrůst má s námahou

nakonec v hořící svíci
která je k nebi plamenem stoupajícím
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 1.4.2016
Přečteno (90x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, Wčelka

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 00:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti