Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Babička...

Babička...

Kacanov Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Jsou to necelé čtyři měsíce, co tu nejsi,.... Chybíš mi tu, babi....

Snažím se zapomenout, že tu už nejsi,
občas chci zavolat: "Babičko, kde jsi?"
Opustila jsi nás tak rychle, z nenadání,
kdyby ses tak vrátil, je naše přání.
Vidím tu šedou místnost, kde písně znějí,
při pomyšlení na Tebe slzy ven z očí chtějí.
Vzpomínky na Tebe si každý pečlivě hlídá
a ví že se na něj dolů anděl strážný dívá.
Publikoval(a): Kacanov, 27.10.2010
Přečteno (382x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: beautiful2903, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti