Smutek a láska
Smutek a láska
Smutek a láska
Smutek chodí sám
nikde není zván.
V šedivém kabátě
v jedné kapse slzy
má a v druhé smutný
úsměv.Je to divný
pán není vítán.
Smutek slzaví pohled
má s láskou se jen
těžko potká.Láska je
cit bez kterého nelze
šťastně žít.
Láska má růžoví šál,
úsměv ve tváři,co
slzy zahání a oči
jasně štěstím září.
Láska hřeje u srdce
a smutek tíží velice.
Jsou to páni života
jeden smutný velice
a druhý nám barví
do růžova líce.
Publikoval(a):
slunečnice69, 31.3.2016