Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Muž s gumovým krkem

Muž s gumovým krkem

Cruorcor Básně » ?nezařazené?

Anotace: Když vidíte své přátelé, jak dupou na své zaryté názory a sklání hlavu před kurníkem slepice, jen kvůli jedné touze, přímo vás to nutí napsat toto.

Poslouchá věty a slova
ve snaze vděčné odměny.
V představách náruč lvova,
veliká na ty dnešní poměry.

Hloupé, smutné výkřiky,
co tě mají upoutat.
Nepochytí znaky mimiky,
Které musí nechuť rozpoutat.

Za ty roky vyrostl
mně na krku železný plát.
Těžkým rezem obrostl.
Ale jsem za to rád.
Publikoval(a): Cruorcor, 30.3.2016
Přečteno (42x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Wčelka, gogol, Petrarca, Wave.Anne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti