Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kam se podělo štěstí

Kam se podělo štěstí

Kam se podělo štěstí

Žal a pláč to dobře znáš.
Úsměv ten nejde Ti když
duše smutná je a bolest
má.

Slzy se po tvářích koulí
a úsměv ten vzdálený Ti
tak připadá.Proč jen
proč máš ten život tak
smutný a úsměv Ti nejde.

Snad úsměv Ti uletěl a
ty marně hledáš šťastný
cíl.Snad štěstí tvé se
ukrylo a jen pár slz
Ti zbylo.

Žal a pláč to dobře
znáš,ale co štěstí
kam se podělo.Prostě
Ti ulétlo.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.3.2016
Přečteno (43x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wave.Anne, Desiré

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti