Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pokrevný Světlonoš

Pokrevný Světlonoš

Krev si v žilách vesele tančí,
vzácná rodilá odnož ji značí. .
Třpytí se její malebné stopy,
otisky světelné podoby..

Chrání diamant stromu zrození,
zlatým práškem čistého božství..
Vědci se trápí pro důkaz marný,
že existuje Světlonoš bájný..

Nosím ho v srdci, badatelé,
i to co není vidět je důležité. .
Nosit světlo je mým posláním,
rozsvěcuji ho již několik staletí. .

Svítím i tam kde již jiní setměli,
pěstují ve vašich duších zázraky. .
Ten kdo přece jen nevěří,
posílám ranní probuzení..
Publikoval(a): Wčelka, 28.3.2016
Přečteno (64x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Petrarca, Lipová, Mirastus, podnebný, Desiré, Wave.Anne, Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti